Het gerucht deed al een tijd de ronde, maar gisteravond hebben André Hazes en Monique Westenberg hun relatiebreuk officieel bevestigd. Ondanks dat het stel niet meer samen is, betekent het volgens een relatiedeskundige niet het einde.

Verstandige beslissing

André heeft vanwege zijn drukke werkschema besloten om apart te gaan wonen. "Hij neemt een break van zijn gezin," zegt Monique tegen Shownieuws. Het verbaast relatiedeskundige Pieternel Dijkstra niets dat ze deze keuze hebben gemaakt. "Zo kunnen ze in alle rust ontdekken of de liefde die ze nog voor elkaar voelen levensvatbaar is. En tijdens die zoektocht wordt hun zoontje weggehouden bij mogelijke ruzies," zegt de expert tegen het AD. De keuze om apart te wonen is volgens haar verstandig. "De ruimte die ze elkaar nu lijken te geven, kan goed uitpakken. Monique zal misschien tegen André hebben gezegd: 'ga eerst maar eens, los van mij, uitzoeken wat je precies nastreeft op werkgebied'. Op de oude voet door blijven gaan, heeft in zo'n situatie meestal weinig zin."

More content below the advertising

Leeftijdsverschil

De relatiedeskundige denkt dat het leeftijdsverschil tussen de twee de situatie complex maakt: "Zij is als 40-jarige vrouw met levenservaring vast stabieler. Zij weet zo langzamerhand wat ze wil met haar leven en heeft een helder beeld van wat zij verwacht van een partner. Maar hij, hoe volwassen hij ook uit de hoek kan komen, zit nog volop in zijn ontwikkeling als mens." Volgens Pieternel kan de breuk twee kanten opgaan. "Zo'n pauze kan namelijk allerlei kanten opgaan. Eén van de partners, bijvoorbeeld André, neemt te veel ruimte waardoor hij een andere vrouw ontmoet en wegdrijft bij Monique. Of Monique komt, terwijl André steeds dichterbij zichzelf komt en in een later stadium bij haar probeert terug te komen, iemand anders tegen. Het kan ook goed aflopen. In dat geval groeien André en Monique weer naar elkaar toe en leveren ze het bewijs dat hun liefde en vriendschap, ook al is de passie van het eerste uur weg, voldoende is om samen oud te worden," aldus Pieternel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Edwin Smulders

Samantha leek het een tijdje rustiger aan te doen en te kiezen voor zichzelf. Toch kan de blondine de spotlights niet helemaal missen. De Haagse realityster heeft namelijk een rolletje in een carnavalsclip.

In de video van 'de Zieke Broeders' speelt Samantha de zuster. Op Instagram schrijft ze: 'Hebben jullie de nieuwste clip van mijn vriendjes Zieke Broeders al gezien? 3x raden wie hun ‘zuster’ is….' Of De Jong ook zelf mee gaat hossen op deze muziek, is nog even afwachten.

More content below the advertising

'Barbie is dood'

Hoewel Samantha een tijd terug nog verkondigde in Story dat ze voorgoed afscheid had genomen van haar alter ego, lijkt de Haagse beetje bij beetje weer terug te keren naar de 'oude Barbie'. Haar blonde lokken zijn terug én ze heeft de eerste stappen weer gezet in de spotlights. Vorig jaar moest Samantha opgenomen worden in een Schotse afkickkliniek. Zestien weken lang werkte ze in alle rust aan zichzelf. Aan haar drugs- en medicijnverslaving, en haar zware depressie. Toen vertelde ze aan Story: 'Ik heb eindelijk rust gevonden. 2018 begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Ik weet zeker dat 2019 voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Instagram

Coaches Anouk en Ali B waren gisteravond te gast bij Jinek om vooruit te blikken op de finale van The Voice of Holland aanstaande vrijdag. Als ook het muzikale werk van de coaches zelf even ter sprake komt, laat de zangeres – goudeerlijk als ze is – geen spaan heel van de rapper.

‘Ik kan het echt niet aan’

Wat muziek betreft dan. Nadat Eva een fragment uit Ali’s nieuwe single Vlinders van Ali B samen met Gers Pardoel en Jan Smit laat horen, vraagt ze Anouk of ze (in The Voice-termen) ‘gedraaid’ zou hebben voor Ali. Daarop antwoordt Anouk resoluut: 'Nee, ik kan het echt niet aan. Ik vind het echt heel slecht.'

More content below the advertising

‘Hij zit altijd ergens te huilen’

Ook het eerbetoon van Ali aan de overleden Mies Bouwman tijdens de uitreiking van De Televizier-Ring vond ze niets. 'Ik hoorde dat liedje en dacht: dat kan niet waar zijn. Zo slecht.' De emotionele Ali barstte tijdens dat optreden in tranen uit, waardoor hij niet altijd even zuiver zong. Dat Ali ‘zo vaak’ en public huilt, vindt Anouk ook maar irritant.

‘Tenenkrommend’

Maar het was niet enkel negatief wat Anouk op tafel gooide. Ook noemde ze Ali 'fantastisch in The Voice of Holland' en 'zakelijk heel sterk'. Enkel zijn muziek is niet haar ding. 'Qua muzikaal, weet ik het niet. Zijn nummers, als hij gaat zingen… Hoe ging dat nummer? ‘Waar ben jij nou?’ Ja, sorry, ik kan dat niet aan. Ténenkrommend', lacht ze.

‘Doen wat je zelf leuk vindt’

Ali liet zich niet kennen en reageerde even vrolijk als altijd (op die huilmomenten na dan) op het commentaar van Anouk. 'Het is waarschijnlijk ook k.u.t. wat ik doe. Maar soms moet je gewoon doen wat je zelf leuk vindt', legt hij uit. Kijkers kunnen ook wel lachen om de kritiek van Anouk op Ali B. Al moeten sommige mensen toch wel even slikken. Zij vinden het toch wel sneu voor Ali B., die alles altijd zo goed bedoelt.

Bekijk het fragment in onderstaande video vanaf  minuut 8.56:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Flaironline | Beeld: Still uit aflevering