Het is alweer vijf jaar geleden dat het programma 'Married at First Sight' op de buis verdween. Hoewel het programma niet vele successen kent, schoten de wetenschappers in het eerste seizoen wel gelijk raak. Bram en Patty trouwden en vieren vandaag hun houten huwelijk. 

Bram en Patty vijf jaar getrouwd

Bram deelt op Twitter een plaatje van het moment waarop de twee elkaar vijf jaar geleden voor het eerst zagen. Het is niet gek dat het stel getrouwd bleef na het programma want het geluk spat van de foto af. 'Wat hebben wij een hoop meegemaakt in die jaren. Mooie dingen, verdrietige moment en als hoogtepunt sinds 13 augustus 2019 ons wondertje Puck.' Met de woorden 'Ik houd van jou' sluit Bram zijn schattige Tweet af.

Article continues after the ad

Chantal en Nikolai

Maar Bram en Patty zijn niet het enige stel die na al die seizoenen gelukkig getrouwd bleven. Ook Chantal en Nikolai, die in seizoen twee door de wetenschap aan elkaar werden verbonden, bleven samen en hebben dit jaar hun dochter Fenne mogen verwelkomen. 

De tekst gaat verder onder de video

Prachtig avontuur

In een interview met Vriendin vertelde Chantal over de weg naar haar zwangerschap. “Nikolai en ik wilden allebei graag kinderen. Ik wist meteen dat hij een goede vader zou zijn. Als ik hem zag spelen met zijn nichtje, smolt ik. Nikolai is gek op kinderen en zij op hem. Helaas werd ik niet spontaan zwanger. Na een jaar proberen werden we door­verwezen naar het ziekenhuis. Dat was best pittig. Gelukkig was ik na de eerste behandeling zwanger. Het medische proces dat we moesten meemaken, zorgde ervoor dat we nóg meer beseften hoe bijzonder het is om een kind te krijgen. Ook onze families waren zó blij. Onze dochter wordt straks omgeven door mensen die van haar houden."

Tenslotte vertelt ze: "We hopen dat onze dochter gezond is en gelukkig wordt. Later, als ze groot genoeg is om het te begrijpen, zullen we haar uitleggen op wat voor speciale manier wij elkaar hebben ontmoet en meegeven dat het leven een prachtig avontuur is als je je durft open te stellen voor de liefde.”

Bron: Twitter | Beeld: RTL, Twitter

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.