Brad Pitt en Leonardo DiCaprio hebben laten weten zich een echte 'fanboy' te hebben gevoeld toen ze Luke Perry voor het eerst op de set van hun film Once Upon a Time in Hollywood zagen. Ze vonden de overleden acteur 'een icoon van coolheid'. Dat lieten ze weten in een interview met Esquire.

Vlinders

"Ik herinner me dat ik met een vriend van me de set op liep en we gewoon vlinders in onze buik kregen. Ik dacht: Oh my God, dat is Luke Perry!", aldus DiCaprio. Ook Pitt was onder de indruk van hem: "We waren net kleine jochies in een snoepwinkel toen hij aankwam. Hij was gewoon f*cking Luke Perry! Toen ik vroeger naar de filmstudio's ging was Beverly Hills 90210 razend populair en hij was simpelweg de coolste van het hele stel. Dus ik voelde een vreemde sensatie toen ik met hem mocht werken."

Article continues after the ad

Op de set was Luke zeer geliefd vanwege zijn bescheiden houding. "Hij was zo ontzettend aardig en toegewijd. Echt een geweldige vent om tijd mee door te brengen," aldus Brad.

Luke Perry

Luke Perry overleed in februari op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte. Hij werd in de jaren negentig bekend door zijn rol in de serie Beverly Hills 90210. Hij speelde daarin tien seizoenen lang de rol van Dylan. Op dit moment  was hij te zien in de Netflix serie Riverdale. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP