Waylon is helemaal klaar met een 'zure' journalist van het AD en neemt wraak door appjes te publiceren. Volgens de zanger is er een heel goede reden waarom hij niet meer met de journalist wil praten.

Boycot

De Songfestival-kandidaat wil niet meer praten met journalisten van het AD en De Telegraaf. Volgens de kranten kan de zanger niet tegen kritiek en wil hij daarom niet meer met de journalisten in gesprek. "We dienen lovend over de vaderlandse Eurovisietroef te schrijven. En anders zoeken we het maar uit," schrijft verslaggever Stefan Raatgever in zijn column voor het AD. 

Privé-appjes

Maar volgens Waylon is er absoluut geen sprake van een boycot. "Pers geboycot klinkt een beetje heftig en is ook niet aan de hand. Er is een aantal dingen voorgevallen met twee journalisten, van De Telegraaf en AD. Die zijn heel zuur," laat hij weten. Op Instagram haalt hij keihard uit naar de AD-verslaggever door privé-appjes te publiceren. "U mag zelf oordelen… Maar dit is de aanleiding. Niemand noemt (direct of indirect) mijn management een leugenaar! Daarom wou ik een excuus," laat de zanger weten. Waylon krijgt veel bijval van zijn fans. "Je hebt echt gelijk Waylon! Super goed dat je voor mensen opkomt," reageert een fan. Maar niet iedereen vindt het publiceren van de appjes een goede zet. "Hey joh, niet doen man. Genoeg leuks in je leven. Lekker weghalen dit bericht," schrijft een andere fan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders