Marco Borsato (54) doorbreekt in Linda's Wintermaand eíndelijk het stilzwijgen. Niet alleen zal hij vertellen over de breuk met Leontine, ook zal hij één keer alles uit de doeken doen over zijn affaires.

Niet alleen kwam natuurlijk zijn slippertje met Iris Hond aan het licht, maar Marco zou met nog veel meer dames de mist in zijn gegaan. 

Article continues after the ad

Zangeres Maan

Wat eerder al aan Story verklaard was door Gooise insiders, wordt intussen namelijk ook open en bloot op internet rondgebazuind: Marco zou mogelijk vaker zijn vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Leontine. Eén naam komt opmerkelijk genoeg vaak voorbij: die van zangeres Maan. Wat er waar van is, blijft vooralsnog speculeren.

Verhaal doen

Gelukkig voelt Linda de zanger hierover aan de tand aankomende zaterdag in het alles onthullende interview. In de eerste beelden horen we haar vragen: 'Wat wil je kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige relaties geweest?' Hierop reageert Marco: 'Ik wil best één keer dat verhaal doen en dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben.'

Definitieve breuk

Het is duidelijk dat de zanger nog veel liefde heeft voor Leontine, en dat hij het liefst weer bij haar zou zijn. Maar Marco windt er geen doekjes om in zijn nieuwe nummer: ze komen niet meer bij elkaar. 'De liefde komt vanzelf wel weer voorbij, helaas niet met mij.'

Scheiding

De zanger heeft een heftige tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari 2020 kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. 

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.