Tennislegende Boris Becker heeft zelf al jaren ernstige gezondheidsklachten, maar nu blijkt óók zijn grote liefde Lilly getroffen door een ernstige ziekte, die zulke helse pijnen veroorzaakt dat ze zelfs regelmatig flauwvalt. Lilly's kwaal zou er de oorzaak van zijn dat hun zoon Amadeus nog steeds geen broertje of zusje heeft. De kans daarop wordt per dag kleiner..

Lees ook: Schandalig: Lilly Becker wordt aangeklaagd door haar kapper

Helse pijn

Ondanks zijn eigen kwaaltjes, maakt Boris zich intussen méér zorgen om de gezondheidsproblemen van zijn vrouw Nederlandse Lilly met wie hij in 2009 trouwde. Een vriendin van Beckers weet Story te vertellen: 'Bij Lilly is vijf jaar geleden de ziekte endometriose vastgesteld. Die veroorzaakt dat er stukjes slijmvlies van de baarmoeder loslaten en ontstekingen veroorzaken, die niet alleen de baarmoeder aantasten maar ook omliggende organen. Vooral tijdens de menstruatie zorgt dat voor helse pijn. Echt afschuwelijk.'

Bewondering

De vriendin heeft veel bewondering voor de wijze waarop Lilly met haar ziekte omgaat. 'Lilly wordt door de Duitsers vaak gezien als een harde, afstandelijke, emotieloze tante omdat ze nooit in het openbaar over haar gevoelens spreekt. Maar gelóóf me: ze is juist het tegenovergestelde! Lilly is zachtaardig en héél gevoelig. Ze is er werkelijk kapot van dat ze endometriose heeft. De arme schat blijft zichzelf voortdurend verwijten dat ze Boris nog steeds geen broertje of zusje voor hun zoon Amadeus heeft kunnen geven. Natuurlijk heeft hij al drie oudere kinderen van twee verschillende vrouwen, maar dat is toch anders.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders