Onlineserie BOOS en Nikkie de Jager (NikkieTutorials) zijn dit jaar met ieder twee nominaties de grootste kanshebbers bij de uitreiking van The Best Social Awards. Beiden kunnen winnen in de categorie Beste Youtuber/YouTube-serie.

BOOS maakt daarnaast kans op de prijs voor Beste Positive Impact. Tim Hofman, die BOOS presenteert, won die prijs vorig jaar. Nikkie de Jager is genomineerd in de categorie Beste Personality. Zij won die prijs in 2020 al eens.

Nieuwe categorieën

Er zijn dit jaar vier nieuwe categorieën, waaronder Beste Interieur Content, Spontane Viral en Beste Podcast. In die categorie zijn er ook kanshebbers uit de familie Hofman. De podcast Broers van Sam en Rijk Hofman is genomineerd, net als Marc Marie en Aaf vinden iets, Geuze en Gorgels, Rookworst de Podcast en De Rode Lantaarn. Ook wordt er voor het eerst een prijs voor Beste Sporter uitgereikt, met Appie Aurag, Bas Tietema, Jutta Leerdam, Keet Oldenbeuving en Marten de Roon als genomineerden.

The Best Social Awards

The Best Social Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen en bedrijven die op een of andere manier uitblinken op sociale media. Voor de publieksprijzen kunnen mensen tot en met 10 mei via de website hun stem uitbrengen. De prijzen worden op 25 mei digitaal uitgereikt op het REM-Eiland in Amsterdam.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.