In weinig mensenlevens verandert er in korte tijd zoveel als in dat van Bonnie St. Claire. In Story vertelt de hitzangeres openhartig over het ontbreken van haar echtgenoot op haar verjaardagsfeest, en het intensieve contact met haar tot nu toe onbekende maar grote liefde Martin...

Bonnie St. Claire bereikte vorige week de mijlpaal van zeventig lentes en dat moest gevierd worden. Dit voor de hitzangeres zelf zonder champagne, want zoals Bonnie ruim twee maanden geleden exclusief al in Story vertelde, heeft ze de drank in haar leven afgezworen. En inderdaad: ook op haar verjaardagsfeest met prominente gasten als Gerard Joling, Ronnie Tober en muziekduo Saskia Serge, hield Bonnie het bij een glaasje water!

Article continues after the ad

Drank

‘De drank is helemaal mijn systeem uit, het is echt helemaal weg,’ vertelt Bonnie aan Story. ‘Ik geef mijn feestje vandaag nota bene in een café en daar heb ik geen enkele moeite mee.’ Bonnie is dolblij dat ze de drank heeft afgezworen en weet zeker dat ze zich nooit meer zal laten verleiden tot een glaasje. ‘Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik ben nog nooit zo energiek geweest als nu.

Nieuwe vrouw

Op Bonnie’s feestavond schitterde haar man Anne Jan grotendeels door afwezigheid. Hij meldde zich weliswaar eventjes in het deinende café, maar was na het zien van alle drukte meteen weer weg! Zoals bekend kenden Bonnie en haar echtgenoot de afgelopen jaren heel wat problemen. Moet er daarom iets gezocht worden achter Anne Jans wel heel beperkte presentie op het feest van zijn vrouw? ‘Nee hoor, hij houdt gewoon niet zo van al die drukte. We zijn op dit moment juist heel gelukkig met elkaar en hij is dolblij dat ik niet meer drink. Dat snap ik ook wel: Anne Jan heeft nu een compleet nieuwe vrouw! 

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.