Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering zangeres Bonnie St. Claire (68).

Met wie zou je het goed willen 
maken?
‘Ik ben geen type dat ruzie zoekt. Maar mochten er mensen zijn die ik ooit, misschien onbewust, gekwetst heb dan wil ik hierbij laten weten dat ik het gráág goed met hen zou willen maken.’

Wat is je ondeugd?
‘Ik eet soms te veel chocolade. Ik weet dat het slecht voor mijn figuur is, maar ik kan het niet laten.’

Wie is je grootste liefde?
‘Mijn man Anne-Jan. We zijn dit jaar veertien jaar getrouwd. Ondanks alle ups en downs, is hij toch de man die mij het best begrijpt. En we vullen elkaar goed aan. Mijn andere grote liefde is mijn hondje Daisy. Niet iedereen zal dat begrijpen, maar Daisy is als een kind voor mij.’ 

Lees het hele interview in editie 4 van Story.

Beeld: Peter Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)