Er is weer ophef over Bonnie St. Claire. Afgelopen zaterdag had ze een optreden op de kermis in Nuenen en stond ze behoorlijk dronken, en met een glas rosé in haar hand, op het podium, zo vertelt een ooggetuige in De Telegraaf.

Article continues after the ad

Ontkent

Bonnie St. Claire ontkent dat ze afgelopen weekeinde tijdens Roze Zaterdag onder invloed van alcohol optrad in Nuenen. ''Het verhaal, afkomstig van een individu uit het publiek, wordt schijnbaar voor waarheid aangenomen en lekker opgeklopt'', schrijft de zangeres op Facebook.

Niet dronken 

Bonnie reageert op een verhaal in De Telegraaf, waarin staat dat ze vanaf het podium met een glas rosé proostte op het leven. "Ik heb een leuk optreden gedaan op de Roze Zaterdag, een publiek wat ik overigens altijd een warm hart toedraag en zij mij ook. Ik was niet dronken en heb niet met een glas rosé het podium bestegen'', reageert Bonnie 'met grote verbazing'.

Mikpunt

"Ik heb een halfuur gezongen voor een heel enthousiast publiek, en zelfs nog samen met mijn lieve vriendin en collega Anita Heilker een toegift gedaan...we hebben samen mijn hit Waikiki Man nog gezongen", vervolgt Bonnie. "Schijnbaar zal ik mijn leven lang het mikpunt blijven van dit soort dingen en moet ik me daar maar bij neerleggen.''

Vergrootglas

"Ja, ik drink af en toe een glaasje rosé, zoals iedereen dat weleens doet. Alleen bij mij wordt alles onder een vergrootglas gelegd en daar ben ik wel klaar mee inmiddels. Ik wil genieten van het leven. Ik ben 67 jaar en heb respect voor iedereen en laat iedereen in zijn of haar waarde."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders
(ANP)