Paardenboerin Steffi groeide in korte tijd uit tot de absolute lieveling van de BzV-kijker. Dit mede door haar wat verlegen voorkomen, waarachter echter ook nog een heel andere Steffi blijkt schuil te gaan!

Steffi blijkt, toen ze nog studeerde om verpleegkundige te worden, een lange en serieuze relatie te hebben gehad. ‘Toen ik nog op school zat, toen ik een jaar of achttien was, heb ik drie jaar een relatie gehad,’ zo vertelt Steffi zelf op de internetsite van BzV. ‘Hij werkte al, ik zat nog op school. Hij wilde samenwonen, maar dat ging mij te vlug. Dat voelde verstikkend. We hebben nog steeds contact. Ik heb weleens tegen hem gezegd dat ik hem misschien te vroeg ben tegengekomen.’ Dát open-hartige verhaal van Steffi is door de programmamakers duidelijk genegeerd.

Article continues after the ad

Liefde

Dat Steffi het geluk in de liefde heeft gevonden, is voor haar omgeving een ding dat zeker is. Een buurtbewoner vertelt aan Story: ‘Ik heb tot tweemaal toe gezien dat er een mij onbekende auto op vrijdagavond Steffi’s terrein kwam oprijden. In plaats van die auto ergens op het terrein te parkeren, zoals iedereen doet, verdween deze meteen in een schuur. Ik heb in de buurt begrepen dat er beide keren een van die jongens in die auto heeft gezeten.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders