Het is alweer een tijdje geleden dat het seizoen van Boer zoekt vrouw op televisie te zien was. Afgelopen donderdag vertelde presentatrice Yvon Jaspers in Jinek dan er alweer een nieuw seizoen van het populaire programma in de maak is. Ook boerin Steffi schoof aan, en onthulde wel een heel bijzonder detail van haar relatie met Roel.

Zo vertelde Steffi een grappig verhaal over de periode net na de opnames van Boer zoekt vrouw, toen ze haar kersverse relatie met Roel nog geheim moest houden voor de wereld.

Harrold?

Voordat de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw op televisie kwam, waren de opnames natuurlijk allang afgerond. Steffi en Roel moesten daarom in het geheim afspreken en mochten niemand vertellen over hun relatie. “Het was een soort spelletje, want we moesten verstoppertje spelen voor alles en iedereen”, vertelde Steffi in Jinek. Ze onthulde zelfs dat ze Roel onder een andere naam in haar telefoon had gezet. En welke naam ze had gekozen? Harrold. En dat is heel opmerkelijk, gezien de andere man tegen wie Roel moest strijden om Steffi's hart ook zo heet. 

Geheim

Op die manier wilde Steffi haar nieuwe relatie geheim houden voor haar vrienden, die ervan waren overtuigd dat Harold haar nieuwe liefde was geworden. Ze zouden wantrouwig worden zodra ze Roel tussen haar contacten zouden zien. “Niet handig als ik hem dronken veel te veel app en ze het dan zien”, legde Steffi uit. “Als ze meelazen, dachten ze: ja, het is Harrold geworden.”

Article continues after the ad

Steffi en Roel zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar. Zelfs Harrold heeft het geluk in de liefde gevonden, zo bleek uit het fragment.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Boer zoekt vrouw