Boerin Bertie is sinds begin dit jaar gelukkig met Rosita Brouwer. De twee zijn dolgelukkig met elkaar. "Bertie is ontzettend zichzelf en bij haar kan ik ook mezelf zijn", zegt Rosita over de Boer Zoekt Vrouw-kandidate.

Samenwonen

Rosita is onlangs ingetrokken op de boerderij van Bertie in Renesse, en dat bevalt goed. "Het klikte heel goed tijdens de weekends, maar het reizen was erg vermoeiend tussen Renesse en Wilnis. Het samenwonen sinds april bleek een 'gok' te zijn, omdat ik twee kinderen heb, maar die voelen zich hier al thuis," vertelt Rosita aan het AD. De twee hebben slechts een keer ruzie gehad sinds ze bij elkaar zijn. "Ik hoef me nooit aan te passen," aldus de nieuwe vriendin van Bertie.

Boer Zoekt Vrouw

Bertie kreeg na haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een relatie met kandidate Esther. Na twee jaar zetten ze een punt achter hun relatie. Rosita deed ook mee aan het programma, maar ze eindigden niet samen. De blondine koos destijds voor een andere vrouw en stapte uit Boer Zoekt Vrouw. Een paar jaar later ontmoetten Bertie en Rosita elkaar weer en werden ze alsnog verliefd.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders