Door haar keuzes in Boer zoekt Vrouw heeft boerin Annemiek een hoop negatieve reacties te verwerken gekregen. Tot bedreigingen aan toe!

Dat boerin Annemiek de eerste zoen van dit Boer zoekt Vrouw-seizoen zou uitdelen, kwam voor de 3,6 miljoen kijkers volledig uit de lucht vallen.

Tranen vloeien

De 26-jarige veehoudster vertelde weliswaar gevoelens te koesteren voor paardenfokker Erik uit Gelderland, maar zag een relatie met hem vanwege de afstand niet zitten. In eerste instantie leek Erik zich bij de keuze van Annemiek neer te leggen, maar na een goed gesprek met presentatrice Yvon Jaspers veranderde hij van mening. In een allerlaatste poging het hart van Annemiek te veroveren, vroeg hij haar op haar beslissing terug te komen. Dat deed Annemiek niet, waarna de tranen rijkelijk vloeiden en ze Erik bij het afscheid enkele keren op de mond zoende. 

Bedreigingen

De afgelopen weken zijn voor Annemiek loodzwaar geweest. ‘Veel mensen hebben niet door dat het maanden geleden is,’ laat Annemiek op Instagram weten. ‘Ik krijg tips, adviezen en zelfs bedreigingen over wat ik volgende week moet gaan doen en zeggen.’ 

Article continues after the ad

Beeld: KRO-NCRV

Lees het hele verhaal in Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.