Na negen jaar is de koek op tussen boer Gijsbert en de Friese Femke. De Boer Zoekt Vrouw-kandidate maakt de relatiebreuk bekend via Facebook.

De twee leerden elkaar in 2010 kennen door het tv-programma Boer Zoekt Vrouw en vielen als een blok voor elkaar. Het stel trouwde zes jaar later en kreeg samen drie kinderen: Marije, Siem en Hannah Foska. Femke had ook al een zoon uit een eerdere relatie. Helaas is de relatie nu op de klippen gelopen.

Article continues after the ad

Relatiebreuk

Femke maakt het verdrietige nieuws niet geheel vrijwillig bekend. Een vrouw herkende haar op een terras in Friesland, en vroeg of ze weer terugverhuisd was. Dat bevestigde Femke, waarna de vrouw de informatie wilde tippen aan een entertainmentjournalist. 'Gijs en ik zijn inmiddels bijna een half jaar uit elkaar, oud nieuws dus,' schrijft ze. 'Uit elkaar gaan doe je niet zo maar, zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn. Maar voor ons bleek toch dat we de wederzijdse verwachting, ondanks de beste intenties aan beide zijden, absoluut niet waar konden maken. We zijn nog gewoon met elkaar in gesprek zonder woorden en willen vooral het beste (voor zo ver mogelijk in deze situatie) voor de kinderen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders