Boer Marc uit Zambia was al niet de charmantste boer van het laatste seizoen Boer zoekt Vrouw, maar de relatie met Annekim leek wél te lukken. Tot nu. De twee hebben bekendgemaakt dat hun relatie gestrand is.

Lees ook: 'Boer Marc moet éérst leren met vrouwen om te gaan'

Article continues after the ad

Als vrienden uit elkaar

Op de website van Boer zoekt Vrouw laten Marc en Annekim weten dat de liefde niet groot genoeg was voor een duurzame relatie. Marc vertelt: 'Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie.' Annekim: 'Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen.' Uit het oog betekent nog niet helemaal uit het hart, want zowel Marc als Annekim zou nog vrienden willen blijven.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: KRO-NCRV