Na de ongemakkelijke speeddates en iets minder ongemakkelijke dagdate, mochten drie gelukkige kandidaten logeren bij de boeren. Bij Annemiek ging het nog stroefjes, terwijl het bij Geert-Jan en Bastiaan al een stuk gezelliger was. De vrouwen van boer Jan (36) hadden stof tot nadenken na een 'schokkende onthulling'.

De logeerweek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Bij boer Jan ging het meteen al de diepte in. En dat zorgde voor een verrassende wending. Wanneer hij namelijk vraagt of ze nog ‘rare trekjes’ hadden, besloot de boer dat het tijd was om alles op tafel te leggen. Nee, niet een lijntje cocaïne, maar de ontboezeming dat hij wel van een pilletje en snuifje houdt zo nu dan.

Article continues after the ad

Makkelijke keuze?

Twee dames, Froukje en Vera, moeten duidelijk niks hebben van Jan's 'vrijetijdsbesteding. 'Ik vind het wel een groot onderwerp. Drugs heeft nooit een rol gespeeld in mijn leven, ik ga liever sporten en eet groente en fruit. Ik vind het lastig,' aldus Vera. Het lijkt erop dat de boer dankzij zijn onthulling minder moeite zal hebben met kiezen...

Beeld: NPO | Bron: VIVA.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.