Boerin Bertie Steur had van tevoren niet verwacht dat de impact van Boer zoekt vrouw zo groot zou zijn. 'Als ik wist dat ik zo vaak herkend en aangesproken zou worden op straat, had ik heel goed over mijn deelname aan BZV nagedacht. En weet ik niet of ik weer ‘ja’ zou zeggen', zegt de boerin in een interview met Flair. Ze deed in 2014 mee aan het programma en ging op zoek naar een vrouw.

'Ik was naïef, ik wilde meedoen aan het programma omdat ik graag een vriendin wilde. Ik heb de impact van het programma niet kunnen inschatten', vertelt Bertie. 'De ene dag reed ik gewoon rustig op mijn tractor door het veld, de andere dag lagen bij wijze van spreken de fotografen in de bosjes op mijn erf.'

Article continues after the ad

Relatie

De Zeeuwse hield een relatie met Esther over aan Boer zoekt vrouw, maar de twee gingen na een paar jaar uit elkaar. Haar huidige vriendin Rosita leerde Bertie ook kennen tijdens Boer zoekt vrouw. Rosita gaf zich op maar stapte destijds uit de show omdat ze gevoelens had voor een andere vrouw. Een paar jaar later kwamen de dames alsnog bij elkaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP