Heel Nederland is weer in de ban van Boer Zoekt Vrouw. Het succesvolle programma viert alweer haar 18e verjaardag met seizoen 11 dat vanaf nu wordt uitgezonden. Dat Boer Zoekt Vrouw succesvol is, kunnen we wel stellen als je kijkt naar alle liefdesmatches.

Er zijn een hele hoop boeren die nog samen zijn met hun eerste keuze. Dit zijn ze.

Article continues after the ad

Boer Joris en Renske

seizoen 1

De (voormalig) geneeskundestudente Renske heeft samen met haar Joris het boerenbedrijf De Lepelaar overgenomen. Na de uitzendingen zijn ze gaan samenwonen in West-Friesland en voor zover bekend is het koppel nog altijd bij elkaar. 

Boer Jos & Dycke

seizoen 4

Jos ontving in het vierde seizoen van Boer Zoekt Vrouw maar liefst 831 (!) brieven. Een liefdesbrief, in de vorm van een DVD, sprong er als topper bovenuit. Het was Dycke en nog altijd wordt het koppel herkend door hun deelname als ze over straat lopen. Nog altijd is het stel gelukkig met elkaar. 

Boer Hans & Connie

seizoen 1

Er rolde ook zowaar een huwelijksaanzoek uit de Boer Zoekt Vrouw seizoenen. Die van boer Hans en Connie. Zij waren het eerste BzV-koppel dat ging trouwen en bezegelde hun liefde met een baby in 2007. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, en zijn er in de loop ter tijd wel 75 (!) baby's geboren afkomstig van Boer Zoekt Vrouw-boeren, maar Hans en Connie waren de pioniers. 

Boer Martijn & Marlies

seizoen 2

Studente Marlies palmde boer Martijn helemaal in tijdens seizoen 2 in 2006. Het is alweer 14 jaar geleden, maar ze zijn nog altijd erg gelukkig met elkaar. Marlies is geen boerin geworden, maar coacht agrarische vrouwen. Samen hebben ze het bedrijf Koe & Boe opgezet.

Boer Jan & Rianne

seizoen 8

Herinner je je nog de schapenboerderij op Texel waar boer Jan woonde? Hij vond zijn Rianne via een van de meest besproken seizoenen van Boer Zoekt Vrouw aller tijden, seizoen 8. Ze zijn getrouwd, hebben 2 kinderen en hebben elkaar helemaal gevonden. 

Boer Wietse & Neeltje

seizoen 4

Boer Wietse wilde na zijn deelname eigenlijk liever niet meer met het programma geassocieerd worden.Naar eigen zeggen kwam hij anders oer dan in het echt. Los van dit feit is hij wel heel blij met zijn match Neeltje. Ze kregen zelfs samen een dochter in 2016. 

Boer Henk & Fiona

seizoen 6

Boer Henk, wat een levensverhaal had deze boer. Hij verloor zijn vriendin aan een auto-ongeluk, deed mee aan Boer Zoekt Vrouw en ontmoette Fiona. Hij kreeg maar liefst 1109 brieven, maar Fiona werd de gelukkige. Ze hebben 3 kinderen, waar van de jongste in 2019 ter wereld kwam: Jolene.

Boer Hans & Audrey

seizoen 4

Boer Hans en Audrey kregen net als Boer Henk en Fiona maar liefst 3 kinderen. De twee zijn nog altijd heel gelukkig samen en als we de eerdere uitspraken van Boer Hans mogen geloven, kan er zomaar een vierde bij komen. Hans gaf eerder aan dat hij vier kinderen wilde, maar daar hebben we nog niets van vernomen…

Boerin Michelle & Maarten

seizoen 10

Vorig seizoen leerden Michelle en Maarten elkaar kennen en inmiddels wonen de twee samen.  "Op 9 juli koos ze voor mij. Op 2 december was de laatste uitzending en op 12 januari vorig jaar ben ik hier komen wonen", zo liet het stel onlangs weten in Veronica Magazine. Het verliefde koppel heeft het ook al over kinderen, dus dat belooft wat. 

Bron: Superguide.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.