Ondanks de veelbelovende start van het koppel in Boer zoekt Vrouw, zag Milou Rietjens tot haar grote verdriet de relatie met boer Bastiaan stranden. Verrassend genoeg is de blondine nu weer terug in Bastiaans woonplaats in Zeeland.

Akkerbouwer Bastiaan van ’t Westeinde en Milou Rietjens leken een van de droomkoppels van het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw te worden. Maar het liefdesavontuur liep uit op een teleurstelling. Nadat de twee enkele verliefde maanden in quarantaine op Bastiaans Zeeuwse boerderij doorbrachten, ging het mis.

Article continues after the ad

Zeeland

Eind vorig jaar zette Bastiaan een punt achter hun relatie. Verrassend, omdat het er eerder op leek dat Milou haar spullen zou pakken. Zij leidde al een bruisend leven in Frankfurt en twijfelde openlijk of ze zou kunnen aarden op de boerderij. Uiteindelijk kreeg ze nooit echt een antwoord op die vraag, omdat Bastiaan de handdoek in de ring gooide. Des te opmerkelijker is het dat Milou nu weer vertoeft in Zeeland. ‘Ik ben weer terug, ik woon zo ongeveer op een half uur rijden van Bastiaan,’ vertelt Milou aan Story. ‘Ik heb hier tijdelijk werk, omdat ik iemand vervang die met zwangerschapsverlof is.’ Voorlopig woont Milou dus in Zeeland, maar niet met Bastiaan, zoals ze eerder hoopte. Hebben de twee nog wel contact? ‘Bastiaan en ik spreken elkaar niet meer. Het ligt allemaal achter ons. En nee, er is ook geen andere man in mijn leven. Ik ben op dit moment vrijgezel.’ 

 

Door: Matthijs Albers | Beeld: KRO-NCRV/ Linelle Deunk

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.