Het Boer zoekt Vrouw-avontuur leek als een sprookje te eindigen voor geitenboer Frank. Maar uiteindelijk blijkt zijn 'gekozen' Anita niet de ware voor hem te zijn. De twee hebben een punt achter hun relatie gezet.

Liefdesbreuk

Frank leek een lot uit de loterij te hebben getrokken met Anita. De geitenboer deed in 2010/2011 aan het programma mee en was jarenlang gelukkig met zijn brievenschrijfster. Een maand geleden liep de relatie op de klippen. 'We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken,' vertelt de geitenboer op de website van het programma. 'Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij.'

Article continues after the ad

Andere baan

Het stel werkte ook samen op de boerderij van Frank. 'Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken', laat Anita weten. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders