Hoewel de Nederlandse vriendin van boer Marc uit het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw zwanger van hem is, is dit voor hem geen reden om terug te keren naar zijn geboorteland. Boer Marc blijft in Zambia...

Uit elkaar

In het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw waren de kijkers getuige van de opbloeiende liefde tussen boer Marc uit Zambia en Annekim. De twee leken een ‘match made in heaven’. Toch redde hun relatie het niet. Over de reden van hun breuk vertelde Annekim, die eveneens in Zambia woont, op de BzV-website: ‘Ik merkte dat ik me steeds meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat zette mij aan het denken. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen.’ Het hart van Marc was gebroken, maar het was de beeldschone Merel die hem een troostende schouder bood.

Match made in heaven

De twee hadden elkaar leren kennen via Facebook. ‘Op mijn werk had ik het weleens over hem gehad, zo van: Dat is een leuke en avontuurlijke man,’ vertelde Merel. ‘Maar ik keek het programma niet wekelijks. Toen een collega mij vertelde dat Marc weer vrijgezel was, heb ik hem meteen een berichtje via Facebook gestuurd. Daar reageerde hij vrij snel op. We zijn gaan bellen en skypen. Het voelde meteen goed. Niet veel later zat ik in het vliegtuig naar Zambia. In het echt bleek Marc nóg leuker dan ik had durven hopen.’ Hoewel Merel, alleenstaande moeder van een zesjarig zoontje, in Nederland woont en Marc in Zambia, was dit geen belemmering voor hun liefde. ‘We zijn heel gelukkig,’ liet Merel aan Story weten. ‘We willen zoveel mogelijk bij elkaar zijn, al is dat natuurlijk lastig omdat Marc in Zambia woont. Ik zal vaak heen en weer reizen. Wellicht dat Marc uiteindelijk definitief terugkomt naar Nederland, of dat we elders in Europa gaan wonen.’ Dat Marc ook goed met haar zoontje kan opschieten, was voor Merel een extra cadeautje. ‘Mijn zoontje reageerde heel goed op Marc. Zo fijn!’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: KRO-NCRV

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders