Hoe oprecht de boeren en hun kandidaat-boerinnen in Boer Zoekt Vrouw ook overkomen, ook in dit tv-programma is niet altijd alles wat het lijkt. Zo lijkt de 21-jarige Anne, één van Herman's overgebleven twee dames, er een dubbele agenda op na te houden. Is de belangstelling van Anne voor Herman wel honderd procent echt?

Lees ook: Daarom werd boer Riks door zijn vrouw verlaten!

Article continues after the ad

Herman maakt indruk

Boer Herman (24) was direct al populair vanwege zijn ontboezeming dat hij nog nooit in zijn leven een vrouw had gezoend - laat staan met haar de liefde had bedreven. Zijn maagdelijkheid maakte op veertig vrouwen dusdanig veel indruk dat ze besloten een liefdesbrief te schrijven. Zo ook de 21-jarige Anne. 

Verliefd op de camera's? 

Buiten het feit dat Anne, zoals blijkt uit haar deelname aan BZV, hunkert naar liefde, is er mogelijk nog een motief dat haar deed besluiten een brief naar de redactie te schrijven. Zo probeert Anne al jarenlang door te breken als actrice en heeft ze tijdens de opnames van de KRO-serie niet alleen oog voor Herman, maar ook voor de aanwezige camera's. De mensen achter de schermen bij BZV zijn daarom in hun nopjes met Anne, die bijna nooit een 'scène' over hoeft te doen en zich niet gegeneerd voelt om haar gevoelens te uiten in het bijzijn van de camera. 

Geboren actrice

Al tijdens haar basisschooltijd wist Anne dat ze actrice wilde worden. Het was dan ook geen verrassing voor haar omgeving dat ze De Theater havo/vwo volgde. In 2012 vertolkte Anne een gastrol in de film Het Bombardement. Het lukte Anne om met de hoofdrolspeler Jan Smit in contact te komen, in wiens gezelschap ze tijdens de lunchpauzes bijzonder graag bivakkeerde. In haar woonplaats Hoek van Holland werd haar deelname aan BZV met argusogen bekeken, omdat Anne altijd zo maatschappelijk betrokken was. Iedereen in haar woonplaats gunde Anne een leuke man. Maar, zoals men zich afvroeg: was het per se nodig daarvoor haar complete sociale leven vaarwel te zeggen en met Herman in Frankrijk te gaan wonen? Helaas moeten we voor het antwoord op die vraag nog even geduld hebben. 

Lees meer over Boer Herman en actrice Anne in de nieuwe Story. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story