Boer Geert Jan is woest op Ingrid, de ex van boer Geert. Hij vindt het 'niet fair' dat hoe de blondine de boer heeft neergezet en laat zijn ongenoegen hierover weten op Instagram. 'Jammer dat mijn vriend zo wordt afgezeken.'

Na Angela en Wendy kwam Ingrid: BzV's Geert is niet lang eenzaam. Maar ook Ingrid werd snel aan de kant gezet door de vrouwenverslinder. De blondine liet via sociale media dat de boer 'even niks wil' en het bij een kusje is gebleven. Ingrid snapt er niks van, net als veel BzV-fans. Boer Geert kreeg er veel negatieve reacties op. En dat steekt boer Geert Jan, die goed bevriend is geraakt met Geert. 

Article continues after the ad

'Niet fair'

Boer Geert Jan komt voor Geert op en haalt uit naar Ingrid. 'Vind het jammer dat mijn vriend zo wordt afgezeken,' schrijft hij onder een selfie van Ingrid. 'Zegt heel veel over de mensen en niet over hem.' Geerts ex geeft de boer gelijk. 'Helemaal gelijk Geert Jan... verschrikkelijk wat mensen allemaal roepen. Schandalig.' Maar die reactie haalt niks uit bij de boer. 'En niet fair van jou,' sneert hij.

Minder inhoud dan een weipaal

Vrouwenverslinder Geert mengt zich ook nog in de discussie. Ook hij is niet blij met de negatieve reacties die hij krijgt. 'Dank je wel Geert Jan,' begint hij. 'Als mensen weten hoe en waarom, zouden ze die hersenloze opmerkingen wel laten.' Volgens de boer hebben mensen die de opmerkingen maken terwijl ze hem niet kennen 'nog minder inhoud dan een weipaal'. 'Laat ze het bij hun eigen leven houden, hebben ze genoeg werk aan,' aldus een woeste Geert.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.