Rond de gemoedelijke boer Geert Jan gonst een opmerkelijk gerucht: een van de vrouwen uit Boer zoekt Vrouw zou hem financieel uitgekleed hebben..

Nu de boeren uit Boer zoekt Vrouw aan het grote publiek zijn voorgesteld en een paar miljoen mensen elke zondagavond aan de buis gekluisterd zitten, worden de ontwikkelingen in het leven van Geert Jan, Bastiaan, Geert, Annemiek en Jan op de voet gevolgd. Omdat boer Geert Jan uit het Noord-Hollandse Zunderdorp elke vrije zondag met zijn snackwagen langs het IJsselmeer staat, wordt hij het vaakst aangesproken op zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw.

Article continues after the ad

Naar binnen kijken

Of de succesvolle deelname van boer Herman, die via Boer zoekt Vrouw een geschikte vrouw vond, Geert Jan heeft bewogen zich ook op te geven is niet bekend. Wel heeft het er alle schijn van dat Geert Jan de ware liefde intussen gevonden heeft. ‘Geert Jan is verliefd,’ vertelt een buurtbewoner aan Story. ‘Voor Geert Jan aan het programma meedeed hingen de lamellen nooit voor zijn ramen. Nu wel. Je kunt tegenwoordig niet meer bij hem naar binnen kijken. Dat zal niet voor niets zijn. Hij heeft duidelijk iets of iemand te verbergen.’

Grote fout

Omdat Geert Jan zoals te doen gebruikelijk een ‘wurgcontract’ moest tekenen bij de makers van Boer zoekt Vrouw mag hij niets vertellen over de huidige status van zijn liefdesleven. Dat neemt niet weg dat er in Zunderdorp een hardnekkig gerucht rondzingt.

‘Geert Jan heeft de grootste fout van zijn leven gemaakt,’ weet een bron aan Story te vertellen. ‘Een van de vrouwen (gegevens ter redactie bekend) uit Boer zoekt Vrouw schijnt zijn leven volledig overhoop gehaald te hebben, nadat ze een relatie kregen. Ze zou Geert Jan duizenden euro’s afgetroggeld hebben, waarna hij een rechtszaak zou zijn begonnen tegen deze vrouw. Nadat Geert Jan de relatie verbrak, bleef ze hem lastigvallen met denigrerende en beledigende WhatsApp-berichten.’ 

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.