Bobby Brown ontkent ooit gewelddadig te zijn geweest tegenover zijn inmiddels overleden ex-vrouw Whitney Houston. Tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association (TCA) zei hij tegen de aanwezige journalisten dat de geruchten niet kloppen. 

Volgens de Amerikaanse entertainment website Deadline waren de woorden van Brown duidelijk: 'Er is nooit geweld geweest. Dat klopt niet.'

Article continues after the ad

Geen spijt

Tijdens de bijeenkomst vertelde Brown onder meer dat hij 'nergens spijt' van heeft gehad in zijn leven. Er word gelijk ingehaakt op zijn bewogen relatie met zangeres Whitney Houston. Brown ontkende ooit geweld te hebben gebruikt tijdens hun relatie, ook toen journalisten hem wezen op de bewijzen uit openbare rapporten. 'Die kloppen niet,' was de reactie van Brown.

Geweld

Bobby Brown en Whitney Houston hadden een moeizaam huwelijk. In december 2003 kwam de politie naar het huis van de twee. Brown zou Houston geslagen hebben, wat hij in 2016 nog toegaf. Hij zei daarbij dat hij geen gewelddadig persoon is.

Aanstaande maandag wordt er in Atlanta een opvang voor slachtoffers van huiselijk geweld geopend, die de naam zal dragen van Brown en Houstons dochter Bobbi Kristina Brown, die drie jaar geleden kwam te overlijden. Whitney Houston overleed in februari 2012.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP