Bobbi Eden en haar man Mark zouden elkaar het liefst elk jaar het jawoord geven. Nu ze tijdelijk weer in Amerika wonen, gaat hun grootste wens in vervulling. Gisteren zijn ze voor de vierde keer getrouwd! Aan Story vertelde ze meer over dit huwelijk.

Lees ook: Mark Laurenz: 'Ik vind Bobbi mooi zoals ze is'

Getuige

Drie maanden geleden kondigde Bobbi Edens man Mark Laurenz het huwelijksnieuws in Story al groot aan. ‘Bobbi en ik gaan opnieuw trouwen. In Las Vegas, met als getuige ons zoontje Brandon.’ Deze week is het dan zover. In het kapelletje waar Bobbi en Mark de allereerste keer ook getrouwd zijn geven ze elkaar voor de víerde keer het jawoord, vertellen ze vanuit hun appartement in Los Angeles.

Elvis Presley-stijl

‘In het bijzijn van Brandon en onze beste Amerikaanse vrienden leggen we onze huwelijksgeloftes af. We reizen naar Las Vegas en in de Grace-land Wedding Chapel trouwen we geheel in Elvis Presley-stijl.’ Eigenlijk wilden ze half juli trouwen. Maar omdat Mark per se wilde dat hun beste vriend erbij kon zijn, stelden ze het uit. Op 12 augustus 2010 klonk daar ooit hun eerste jawoord. Bobbi: ‘Omdat we onze familie daarbij misten, trouwden we later in Den Haag nog een keer. Het was prachtig, ik had een mooie jurk aan en iedereen van wie we hielden was er. Maar het was puur symbolisch. In 2013 zijn we opnieuw getrouwd. Opnieuw gingen Mark en ik naar Las Vegas, naar dezelfde Elvis-imitator van de vorige keer. Daar zijn we voor de derde keer getrouwd. Ik vind het mooi als je je geloftes opnieuw uitspreekt. Het verliefde gevoel dat je in het begin van je relatie hebt, houd je op die manier levend.’ 

Geen huwelijksreis

Tijd voor een huwelijksreis is er niet. ‘We vieren vakantie in L.A. en over een maand keren we terug naar Nederland waar we met de voorbereidingen gaan beginnen van mijn erotiekbeurs, eind oktober in Ahoy.’ 

 

We did it again! ❤️ Viva Las Vegas. #justmarried #vivalasvegas #elvis #trouwen #getrouwd ❤️

Een bericht gedeeld door Bobbi Eden (@bobbieden) op

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders