Nederlandse acteurs hebben geschokt gereageerd op de dood van filmeditor Wouter van Luijn. Hij werd afgelopen vrijdag in elkaar geslagen op Mallorca en overleed aan zijn verwondingen.

Reacties

Op Instagram wordt er met veel ongeloof gereageerd op het heftige nieuws. Zo schrijft actrice Sanne Vogel: 'Mijn hoofd is sinds vanmiddag op hol, mijn hart lekt. Hoe kan iemand die zo lief en zacht is dit overkomen? Zo gruwelijk, zo verdrietig. Dinsdag zat ik nog bij jou op de bank in de edit, onze harten luchtend bij elkaar, zoals altijd bij jou. Je vloog die avond naar Mallorca, even rust, even ertussenuit.'

'De wereld verliest een ongelooflijk groot talent en een prachtig mens. We gaan je missen Wouter,' is de reactie van acteur Nasrdin Dchar. Hij werkte samen met de filmeditor aan o.a. de film Rabat, waarmee Dchar een Gouden Kalf won. 

Ook reageerden Katja Schuurman, Tijl Beckand en Ruben van der Meer op het overlijden van Van Luijn. 'Het is niet te bevatten. We zullen je nooit vergeten vriend,' aldus Van der Meer op Instagram.

Article continues after the ad
 

Het is niet te bevatten. We zullen je nooit vergeten vriend. #woutervanluijn ?

Een bericht gedeeld door Ruben van der Meer (@rubenvdmeer) op

Verdachte

Van Luijn was op vakantie op Mallorca toen hij door vijf personen op straat in elkaar werd geslagen. De reden voor het geweld is nog onbekend. Later overleed de filmeditor in het plaatselijke ziekenhuis. Zaterdag heeft de Spaanse politie een verdachte opgepakt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram