Kluun is bekend als succesvol schrijver, Carlo Boszhard als tv-alleskunner, Koos Alberts als voormalig grossier in meezingers.. maar dat waren ze niet altijd! Story onthult het geheime verleden van deze en andere BN'ers. 

Kluun
Bekend als: 
Schrijver van de succesvolste Nederlandse debuutroman aller tijden (Komt een vrouw bij de dokter). Van dit boek werden ruim één miljoen exemplaren verkocht. Ook van latere boeken werden honderdduizenden exemplaren verkocht wat Kluun (pseudoniem voor Raymond van der Klundert) multimiljonair maakte. 
Begon als: Reclamemaker en later eigenaar van marketingbureau Project X 

Carlo Boszhard
Bekend als: tv-alleskunner. Hij is het brein achter kijkcijfertoppers als Telekids, Monte Carlo, Life4You en De TV kantine. 
Begon als: Verzorgen van demente bejaarden

Koos Alberts
Bekend als: Jordanese zanger die met zijn eerste hit (Ik verscheurde je foto) en 36 latere singles zowel een pot met goud als het noodlot op zijn pad vond. Hij liep in 1987 door een autocrash een dwarslaesie op. 
Begon als: Metselaar en aansluitend eigenaar van snackbar de Bikker in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Later runde hij samen met zijn zoon Dave een verzekeringskantoor. 

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders