Kluun is bekend als succesvol schrijver, Carlo Boszhard als tv-alleskunner, Koos Alberts als voormalig grossier in meezingers.. maar dat waren ze niet altijd! Story onthult het geheime verleden van deze en andere BN'ers. 

Article continues after the ad

Kluun
Bekend als: 
Schrijver van de succesvolste Nederlandse debuutroman aller tijden (Komt een vrouw bij de dokter). Van dit boek werden ruim één miljoen exemplaren verkocht. Ook van latere boeken werden honderdduizenden exemplaren verkocht wat Kluun (pseudoniem voor Raymond van der Klundert) multimiljonair maakte. 
Begon als: Reclamemaker en later eigenaar van marketingbureau Project X 

Carlo Boszhard
Bekend als: tv-alleskunner. Hij is het brein achter kijkcijfertoppers als Telekids, Monte Carlo, Life4You en De TV kantine. 
Begon als: Verzorgen van demente bejaarden

Koos Alberts
Bekend als: Jordanese zanger die met zijn eerste hit (Ik verscheurde je foto) en 36 latere singles zowel een pot met goud als het noodlot op zijn pad vond. Hij liep in 1987 door een autocrash een dwarslaesie op. 
Begon als: Metselaar en aansluitend eigenaar van snackbar de Bikker in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Later runde hij samen met zijn zoon Dave een verzekeringskantoor. 

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders