BN'ers zetten zich massaal in voor het goede doel. Rende actrice Marlijn Weerdenburg gisteren nog met haar vader tegen kanker, zetten zes Bekende Nederlanders zich nu met een fietstocht langs de heuse Tour de France-etappe in voor de Nierstichting.

Het is natuurlijk altijd goed om een geldbedrag over te maken naar het goede doel, maar deze BN'ers dragen hun steentje liever bij door nog iets extra's te doen. Met de Tour de Celeb proberen zes celebrity's van eigen bodem zo veel mogelijk donateurs te werven voor de Nierstichting, zodat er van het opgehaalde geld weer meer onderzoek naar de genezing van nierziekten gedaan kan worden. 

Racefiets

En aangezien de celebs niet dagelijks op een racefiets zitten, is de fietstocht voor de meeste BN'er stiekem toch flink afzien. De zes BN'ers moeten namelijk de officiële Tour de France-etappe afleggen, waarbij ze te maken krijgen met een tocht van maar liefst 169 kilometer én er onder andere vier steile beklimmingen beklommen moeten worden. 

Steun

Gelukkig worden de BN'ers wel volop gesteund door zes nierpatiënten. Zij worden ieder gekoppeld aan een BN'er en zullen hen langs de zijlijn volop supporten. Welke BN'ers er precies meedoen wordt binnenkort bekendgemaakt. Wel moeten we nog even wachten op het moment suprême. De eenmalige special rondom de Tour de Celeb is namelijk pas op woensdag 18 juli om 20.30 uur bij Omroep Max op NPO 1 te zien. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP