Bloemenboer Jaap van Boer zoekt Vrouw is tot over zijn oren verliefd. Twee jaar geleden lukte het Jaap Vreeken uit Rijsenhout niet om zijn droomvrouw te vinden, maar sinds eind vorig jaar is hij éindelijk gelukkig in de liefde. 

De twee kwamen in contact met elkaar vlak voor kerst, schrijft Boer zoekt Vrouw op de website van het programma. De Deense Helle had na haar scheiding aan haar vriendinnen verteld dat haar nieuwe geliefde wel zo'n zelfde soort type als boer Jaap mocht zijn. Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde de bloemenboer een grote kerstkaart. Wat stond er op de kerstkaart? 'Een leuk verhaal én haar telefoonnummer', vertelt Jaap. 'Ik besloot haar te bellen.' 

Article continues after the ad

Een goede keuze. De twee brachten de feestdagen grotendeels samen door en zijn sindsdien onafscheidelijk.Toen Helle in het nieuwe jaar weer terugging naar Denemarken, wist Jaap het zeker: hij is stapelgek op zijn Deense vlam. 'Helle is een mooie, lieve dame. Het voelt zo goed', zegt hij. De toekomst voor de twee ziet er dan ook rooskleurig uit. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders