Vorige week schreven we al dat Gerard Joling en Rogier het 'heel gezellig' hadden tijdens een spontane ontmoeting op Gran Canaria. Maar nu lijkt er tóch meer op te bloeien tussen de twee mannen.

Rogier post namelijk een foto waarbij het stel te zien is op het strand. In blote bast genieten ze niet alleen van de zon, maar ook van elkaar. Aan het AD vertelt Rogier: 'We hebben elkaar diep in de ogen gekeken en ook een paar keer in hetzelfde hotel geslapen.' Van de Leidenaar zijn kant zou het dus nog bést wel wat kunnen worden. 'Gerard en ik hebben een bijzonder goede klik, dus ik sluit niet uit dat het meer wordt.' Helaas lijkt de liefde eenzijdig. Het management van Joling geeft aan dat er geen sprake is van een relatie. Gerard zou ‘nooit iets zou beginnen met een afdankertje van Gordon'.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het was me het weekje wel.... @gerard_joling #omterogieren #bluesbrothers #grancanaria

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Gordon Gaat Trouwen

Rogier was één van de finalisten in het programma Gordon Gaat Trouwen. Helaas voor heel het Nederlandse publiek koos Gordon niet voor Rogier, maar besloot de presentator met niemand te trouwen. Goede vriend Gerard speelde een grote rol in het programma en hoewel Rogier dan misschien niet de ware was voor Gordon, lijkt de andere helft van het presentatie-duo het goed met hem te kunnen vinden. 

Geen jaloezie

Toch zou er geen jaloezie zijn vanuit Gordon, maar de krullenbol belde wel Rogier even op nadat hij al het nieuws zag. 'Gordon belde mij met de prangende vraag: "ben je er met mijn valse stiefzuster Gerard vandoor gegaan". Ik heb hem verzekerd dat er (nog) niets aan de hand is. Maar ook dat ik zeker niks uitsluit. Daarvoor is het nog te vroeg.' Rogier was voor Gordon dan misschien niet zijn toekomstige echtgenoot, maar dat neemt niet weg dat de zanger hem het allerbeste gunt. 

Wordt vervolgd

Rogier vertelt verder: 'Soms weet je gewoon dat er iets is. We zijn allebei wat ouder en zouden het fijn vinden om iemand naast ons te hebben. Dus hebben we elkaar op Gran Canaria regelmatig diep in de ogen gekeken. Oftewel: dit wordt zeker vervolgd.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram | Bron: AD