Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat de Britse Craig nog één keer zou terugkeren als James Bond. Het script voor de 25ste James Bond film zou bijna klaar zijn en dus zouden de opnames kunnen beginnen. Nu ziet het er naar uit dat Craig ook nog voor een tweede film heeft bijgetekend.

Craig gaf bij de laatste James Bond-film - Spectre - in 2015 al aan te twijfelen over een vervolg. Hij zou zich zelf te oud vinden om nog langer de rol van charmante spion te vervullen. Volgens The Sun is het producente Barbara Broccoli gelukt om Craig te overtuigen. "Er is veel gepraat over wie de volgende James Bond zou worden, maar Barbara is erin geslaagd om Daniel ervan te overtuigen in twee films te acteren,'' aldus een insider in The Sun. "Het publiek houdt van hem en hij heeft ervoor gezorgd dat de kaartverkoop omhoog is gegaan. De bazen beseften dat ze hem niet zomaar konden laten gaan."

De nieuwste James Bond film zou naar verluidt Shatterhand gaan heten en gaat pas in november 2019 in première. |Er was geen tijd te verliezen om Daniel te overtuigen terug te keren als Bond", vertelt de bron. "De deal is bijna rond en het idee dat hij ook zou terugkeren voor het 26ste deel is heel opwindend."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP 

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP