Hoewel het nog een maand duurt voordat het kerst is, is het kerstseizoen bij Sky Radio officieel begonnen. De radiozender is vrijdagochtend traditiegetrouw omgedoopt tot The Christmas Station. ABBA-zanger Björn Ulvaeus gaf digitaal het startschot.

Luisteraars kunnen vanaf nu non-stop genieten van kersthits. 'Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben met jullie geliefden en al jullie favoriete kerstliedjes. Ik, Björn, en al mijn vrienden van ABBA verklaren The Christmas Station hierbij tot geopend. Fijne kerst allemaal', zei de zanger.

Bijzondere gast

De kerstperiode wordt jaarlijks op Sky Radio ingeluid door een bijzondere gast. Dat Björn Ulvaeus nu bij dat rijtje hoort vindt Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio, 'een eer', zo laat hij weten. 'ABBA is tenslotte een fenomeen. Het is geweldig dat we ook weer kunnen genieten van nieuwe ABBA-hits, met als kers op de taart het nummer Little Things', doelend op het nieuwe kerstnummer van de band.

Sky Radio

Sky Radio is jaarlijks aan het eind van het jaar een van de best beluisterde zenders. Vorig jaar scoorde het station een recordaantal luisteraars. Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag luisterden er 3,7 miljoen mensen.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.