Een bizar verhaal gaat momenteel viral op het wereldwijde internet. De Britse Chloe Ayling - die haar geld verdient als model - dacht voor een photoshoot naar Milaan te gaan, maar eenmaal daar aangekomen bleek de vork heel steel. Het 20-jarige model werd gedrogeerd en ontvoerd en haar ontvoerder eiste zo’n 260.000 euro van haar agent. 

Op 10 juli stapte de Britse bepakt en bezakt op het vliegtuig naar Milaan voor een photoshoot die haar agent voor haar had geboekt. Een dag na aankomst ging ze naar de fotostudio, waar ze vervolgens werd gedrogeerd. Chloe werd in een kofferbak gelegd en naar een dorp in de buurt van Turijn gebracht. 

"Een man met zwarte handschoenen greep me vast en legde zijn hand over mijn mond zodat ik niet zou kunnen schreeuwen. Een andere man met een zwarte bivakmuts gaf me een spuit in mijn rechterarm." Kort daarna verloor ze het bewustzijn en werd ze wakker in een de koffer van een rijdende auto. "Ik had geboeide polsen en enkels en ook tape over mijn mond. Ik zat in een tas en kon enkel door een klein gaatje ademen”, vertelt ze aan Daily Mail. “Ik heb voor mijn leven gevreesd, elke seconde, elke minuut en elk uur."

Haar ontvoerder, een 30-jarige Pool die ook in Groot-Brittannië woonde, eiste ruim twee ton van haar agent. Als er niet betaald werd, dan zou hij het model via een louche internetsite verkopen. “Gratis levering in de Europese Unie en een soa-vrije garantie”, zijn slechts een aantal bizarre details uit de advertentie, zo schrijft Daily Mail. Om onduidelijke redenen bracht hij de vrouw op 17 juli naar het Britse consulaat. Hij werd opgepakt. De ontvoerde vrouw is inmiddels, zwaar getraumatiseerd, teruggekeerd naar Engeland. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders