Een bizar verhaal gaat momenteel viral op het wereldwijde internet. De Britse Chloe Ayling - die haar geld verdient als model - dacht voor een photoshoot naar Milaan te gaan, maar eenmaal daar aangekomen bleek de vork heel steel. Het 20-jarige model werd gedrogeerd en ontvoerd en haar ontvoerder eiste zo’n 260.000 euro van haar agent. 

Op 10 juli stapte de Britse bepakt en bezakt op het vliegtuig naar Milaan voor een photoshoot die haar agent voor haar had geboekt. Een dag na aankomst ging ze naar de fotostudio, waar ze vervolgens werd gedrogeerd. Chloe werd in een kofferbak gelegd en naar een dorp in de buurt van Turijn gebracht. 

"Een man met zwarte handschoenen greep me vast en legde zijn hand over mijn mond zodat ik niet zou kunnen schreeuwen. Een andere man met een zwarte bivakmuts gaf me een spuit in mijn rechterarm." Kort daarna verloor ze het bewustzijn en werd ze wakker in een de koffer van een rijdende auto. "Ik had geboeide polsen en enkels en ook tape over mijn mond. Ik zat in een tas en kon enkel door een klein gaatje ademen”, vertelt ze aan Daily Mail. “Ik heb voor mijn leven gevreesd, elke seconde, elke minuut en elk uur."

Haar ontvoerder, een 30-jarige Pool die ook in Groot-Brittannië woonde, eiste ruim twee ton van haar agent. Als er niet betaald werd, dan zou hij het model via een louche internetsite verkopen. “Gratis levering in de Europese Unie en een soa-vrije garantie”, zijn slechts een aantal bizarre details uit de advertentie, zo schrijft Daily Mail. Om onduidelijke redenen bracht hij de vrouw op 17 juli naar het Britse consulaat. Hij werd opgepakt. De ontvoerde vrouw is inmiddels, zwaar getraumatiseerd, teruggekeerd naar Engeland. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Door het televisieprogramma Stelletje Pottenbakkers! ontstond vorig jaar een hechte vriendschap tussen Kim Kötter en Roy Donders. Kim steunt haar failliete vriend nu dan ook op bijzondere wijze. 

Roy was als kandidaat te zien in het SBS6-programma Stelletje Pottenbakkers! Hij won de show en medefinaliste Kim Kötter (36) sloot hem in haar hart. Zij heeft er nu persoonlijk voor gezorgd dat Roy weer op televisie te zien is. ‘Ik twijfelde geen moment toen ik als teamcaptain werd gevraagd voor het nieuwe RTL4-programma The Mountain Butler en een tegenstander mocht uitkiezen. Dat móést Roy worden! We hebben echt een goede klik.’ Voor de opnames reisden ze naar het Oostenrijkse Leogang, waar ze het tegen elkaar opnamen. ‘De vorige keer won Roy, dus nu ben ik aan de beurt,’ lacht Kim. ‘Tijdens de opnames ging het er fel aan toe, maar ’s avonds in ons verblijf konden we niet stoppen met kletsen en knuffelen. Roy heeft een nare tijd achter de rug en dit is een fijne afleiding voor hem geweest. Hopelijk brengt 2019 voor hem meer positiviteit. Dit was in elk geval een goed begin.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tiny (77), de moeder van Robert Leroy, is in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou ondervoed zijn omdat haar oudste kinderen weigeren haar te verzorgen. De zanger verbaast zich niet over deze beschuldigingen. Openhartig vertelt hij aan Story wat er écht bij hen in de familie aan de hand is...

Robert Leroy (47) en zijn broers zouden hulpverleners hebben verboden om voor hun moeder Tiny te koken en boodschappen te doen. Dat zou de reden zijn dat ze nu ondervoed in het ziekenhuis ligt. Ook zouden ze hulpverleners hebben verboden om contact op te nemen met hun jongste zusje. Wanneer Story de Amsterdamse zanger belt, bevestigt Robert dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt. ‘Maar niet omdat wij haar niet hebben willen helpen. Het tegendeel is waar. Mijn broers en zus hebben zich enorm voor haar ingezet. Het probleem is dat mijn moeder ontzettend eigenwijs is. Iets wat ze haar hele leven al is geweest. Ook toen we zagen dat ze zieker werd en niet meer wilde eten, wilde ze onze hulp niet. Mijn zus heeft bakken met gezond eten naar mijn moeder gebracht, maar ze wilde alleen een cracker met kaas, cola en haar sigaretten. Daar kun je niet op leven. Ze wilde ook niet naar een dokter.'

Zelf doktertje spelen 

'Mijn broer vroeg haar te stoppen met roken, omdat ze zoveel hoestte. Ook dat weigerde ze. Dat moet ik toch zelf weten! riep ze. Daarin heeft ze gelijk. Iedereen moet zijn eigen leven kunnen leiden. Maar als je geen hulp wilt aannemen, houdt het een keer op. Zeker als je blijft klagen. Ze weigerde ook naar het ziekenhuis te gaan. Eerder wilde ze ook niet naar de artsen luisteren. Die hadden haar medicijnen voorgeschreven. Maar ze ging zelf doktertje spelen en besloot, toen ze zich iets beter voelde, de pillen weg te gooien. Toch ligt ze nu in het ziekenhuis. Ze heeft een infectie en de artsen hebben inmiddels gezegd dat ze naar een verzorgingshuis moet. En dan roept ze: Geef mij maar een spuitje. Dat geeft ook aan hoe ze in het leven staat.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders