Wesley Sneijder geridderd

Voetballegende Wesley Sneijder is volop aan te treffen in het uitgaansleven, waar hij wat vrolijkheid zoekt tijdens zijn trieste huwelijkssituatie. Dat trekt de nodige vrouwen aan, die een slaatje willen slaan uit zijn kwetsbaarheid. Is actrice Gaby Blaaser één van hen? Volgens geruchten is ze innig met hem gesignaleerd en zou – hoe bizar – Wesley’s broer Rodney als bliksemafleider gedaan hebben of híj iets met Gaby heeft.  

Wesley is de laatste tijd veel in het uitgaansleven te vinden en blijkt daar een heuse vrouwenmagneet te zijn. Een hardnekkig gerucht is dat Wesley een affaire zou hebben beleefd met de wulpse actrice Gaby Blaaser (33), onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat verhaal kwam naar boven toen de twee samen aanwezig waren bij de kampioenswedstrijd van amateurvoetbalclub DHSC uit Utrecht, waar Wesley’s broer Rodney voetbalt. Na afloop van de wedstrijd, die door DHSC werd gewonnen, werd Gaby door Rodney nadrukkelijk in het feestgedruis betrokken. Daardoor werd Gaby in eerste instantie aan Rodney gelinkt. Maar al vrij snel zong het rond dat dit een afleidingsmanoeuvre zou zijn: de bloedmooie actrice zou juist een affaire met Wesley beleven, waarbij Rodney als bliksemafleider zou hebben gefunctioneerd; vanuit kringen rondom Wesley wordt dit aan Story gemeld.

Article continues after the ad

Innig

‘Wesley en Gaby zijn nogal innig op het terras van restaurant The Harbour Club in Vinkeveen gezien,’ meldt een andere bron aan Story – de twee zouden er zelfs gezoend hebben. ‘Ze zaten weliswaar in het hoekje van het terras, maar de recordinternational van het Nederlands Elftal en een mooie vrouw als Gaby vallen vrij snel op.’ Wanneer Story dit gerucht aan Gaby voorlegt, ontkent ze iets met Wesley gehad te hebben. ‘Ik weet echt van niets,’ verklaart Gaby. ‘Nee, ik heb nooit gezoend met Wesley op het terras van The Harbour Club. Daar zou ik niet over liegen.’ Dan verzucht Gaby: ‘Mag ik ook gewoon vrijgezel zijn?’ Dat ze geniet van haar vrijgezellenstatus weet inmiddels ook Valencia-doelman Jasper Cillessen: die werd onlangs óók al met Gaby gespot op tropisch Curaçao, waar ze volgens omstanders veel moeite deed de eveneens vrijgezelle keeper in te palmen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders