Stelde Jennifer Hoffman in Story destijds haar nieuwe lover Dorian aan de wereld voor, nu komt ook het opmerkelijke verhaal voorafgaand aan hun eerste kus naar buiten.

Onvoorstelbaar maar waar: er was een moment dat Jennifer Hoffman de hoop op het spontaan vinden van een nieuwe partner had opgegeven! Nadat drie jaar geleden haar relatie met komiek Henry van Loon strandde, stond Jennifer zelfs op het punt om zich te storten op de wereld van de datingapps. Dat bleek uiteindelijk niet nodig, omdat ineens de half Franse, half Amerikaanse adonis Dorian in haar leven kwam. Destijds bracht Story het nieuws over hun liefde naar buiten, inclusief de eerste foto’s van het kersverse liefdespaar. Later bleek dat de twee elkaar tegen het lijf waren gelopen op een dancefeest in Amsterdam. Niet eerder werd echter duidelijk hoe die ontmoeting exact verliep: Jennifers zwager had zijn zinnen op de knappe actrice gezet. ‘We hebben elkaar leren kennen doordat zijn kleine broertje van 25 mij probeerde te versieren op een festival,’ vertelt Jennifer aan het magazine Vrouw Glossy. ‘Dus ik moest keihard lachen en dacht: nou, het licht is hier ontzettend goed. Vervolgens ging hij zijn broer halen. En toen ik Dorian zag, was het meteen van: HALLO, jij bent knap! We hadden meteen een bijzonder gesprek. Dat je gelijk weet dat het goed zit.

Article continues after the ad

Snel verder

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel na het beëindigen van mijn vorige relatie alweer iemand zou vinden. Meestal ben ik een paar jaar alleen na een grote liefde.’ Ruim twee jaar na hun gedenkwaardige ontmoeting zijn de twee nog altijd dolgelukkig. Desgevraagd geeft Jennifer zelfs toe weleens na te denken over een kindje samen met haar Dorian! In het eerdergenoemde interview doet de actrice overigens ook nog een opmerkelijke onthulling over haar gezondheid. Ze blijkt namelijk al sinds haar achttiende allergiepillen te slikken voor een wel heel zeldzame aandoening. ‘Ik heb urticaria factitia. Dat is een ingewikkelde allergiesoort die reageert op aanraking. Als ik niet dagelijks een allergiepil slik, heb ik drie uur lang een jeukaanval over mijn hele lijf. Om gek van te worden. Door mijn dieet heb ik nu nog maar een halve pil per dag nodig en mijn huidklachten zijn enorm afgenomen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees de rest in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.