Birgit Schuurman (44) is op dit moment zwanger van haar tweede kindje. De actrice is al trotse moeder van zoon Chico die ze uit een eerdere relatie heeft. De actrice is vooral ontzettend dankbaar voor hoe goed de band is in haar nieuwe, samengestelde gezin. Toch ligt er nog iets op het hart van Birgit en dat deelt ze vandaag op social media met haar volgers. 

Op haar Instagram Stories laat Birgit zich uit over mensen die het woord 'milf' gebruiken. Iets wat de actrice allesbehalve een compliment vindt. 

Term

Birgit vraagt zich af waarom sommige mensen, voornamelijk mannen, het normaal en oké vinden om te zeggen dat een vrouw een milf is. 'Ten eerste: die vrouw is wel meer dan een moeder', laat de actrice weten. 'Ten tweede: waarom moet je die behoefte opschrijven/uitspreken? Ten derde: waarom zou het zo bijzonder moeten zijn dat als je een vrouw een moeder is dat ze je dan (nog) kan opwinden, dat daar een term voor is bedacht. Nee, het is geen compliment, het is dom en ongepast', laat de actrice weten. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Doe je best

Ook vraagt ze zich af waarom er dan geen 'term' voor mannen bestaat waar je de liefde mee zou willen bedrijven. 'Maar beter houden we het sjiek', vervolgt ze. 'Dus mocht je een compliment willen geven, zeg dan gewoon: 'Ik ben blij dat ik ogen heb om jou te zien. Ik vind je prachtig'. Zoiets. Doe een beetje je best zou ik zeggen', aldus Birgit. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Birgit Schuurman, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.