Een maand nadat Birgit Schuurman haar scheiding van Arne Toonen wereldkundig maakte, bleek dat zij was gevallen voor de charmes van Sander. Voor het eerst praat ze over hun liefde. 

In maart van dit jaar publiceerde Story de eerste foto’s van Birgit Schuurman (42) en haar minnaar Sander van Haarlem (36). Opmerkelijke beelden, omdat Birgit amper een maand eerder aankondigde dat haar huwelijk met regisseur Arne Toonen (44) na tien jaar op de klippen was gelopen – en dat juist nadat ze een huwelijkscrisis hadden overwonnen. Tot nu toe hield Birgit haar lippen stijf op elkaar over haar hervonden geluk. ‘Ik lees wel eens oude interviews van mezelf terug,’ vertelt Birgit nu echter aan Story. ‘Daarin vertel ik dan van alles over mijn relatie en andere privé- dingen. Het is allemaal wel waar, maar nu denk ik: waarom zou ik dat met iedereen moeten delen? Maar goed: wij zijn heel gelukkig met elkaar, dat lijkt me wel duidelijk! Als wij op straat elkaar kussen dan ziet ook iedereen dat. Het is allemaal geen geheim. Ik voel alleen niet de behoefte om diep op onze relatie in te gaan.’ Sander is zes jaar jonger dan Birgit, merkt zij daar iets van? ‘Nee, daar heb ik totaal geen last van. Hij noemt mij af en toe een wijsneus, maar daar blijft wel bij.’

Kinderen

Met haar ex-man Arne kreeg Birgit zoontje Chico (10). Natuurlijk doen de twee er zeker voor hun zoontje alles aan om de onderlinge verhoudingen zo goed mogelijk te houden. ‘Er is geen sprake van haat en nijd tussen ons.’ Arne zou op zijn beurt inmiddels iets hebben met Yasmin Karssing, die bekend werd door Temptation Island VIPS. De twee ontmoetten elkaar op de set van de nieuwe reeks van tv-succes Baantjer, waar iets moois zou zijn opgebloeid. Arne regisseert de serie, Yasmin speelt er een rolletje in. 

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Dit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.