Birgit Schuurman heeft haar bekendheid wel eens misbruikt om een lange rij te vermijden bij de ingang van een club of een feest. Dat bekende zij vrijdag op Radio 2 in een interview met dj Carolien Borgers.

“Ik doe het normaal echt niet”, voegde Schuurman daar meteen aan toe. “Ik heb nooit mijn bekendheid gebruikt om mensen te benaderen voor een gratis bed of zo. Maar het is wel eens voorgekomen dat het regende en ik anders anderhalf uur moest wachten. Dan kijk je even heel opvallend en hoop je dat iemand ziet dat je bekend bent.”

De zangeres en actrice vertelde verder nog nooit echt jaloers te zijn geweest op haar zus Katja. “Niet dat ik denk: ik had die rol gehad willen hebben”, beklemtoonde ze. “Maar wel positief jaloers, dat ik denk: wow, wat goed van je. Ik zou willen dat ik zo bevlogen kon zijn.”

Als voorbeeld noemt Birgit Schuurman het project Return to Sender, waarmee Katja zich inzet voor duurzame en eerlijke producten. “Zij steekt daar al tien jaar zoveel energie in, alleen maar om de wereld een beetje beter te maken.”

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders