Het boek van Gordon, dat begin volgend jaar in de schappen ligt, zal veel stof doen opwaaien. De uitgeverij omschrijft de biografie als 'de totale deconstructie van de entertainmentindustrie'.

Article continues after the ad

Onthullingen

De zanger neemt nooit een blad voor de mond en is zeker niet van plan om dat in zijn aankomende boek te doen. Gordon spaart niemand in zijn biografie, die geschreven wordt door Marcel Langedijk. Genoeg reden voor veel van Gordons collega's om angstig te zijn voor de onthullingen in het boek. 

Pijn en verdriet

"Inderdaad, er zullen heel wat mensen steil achteroverslaan als mijn boek straks in de winkel ligt," vertelt de BN'er over zijn biografie. "Dat merk ik nu al aan Marcel, die soms de tranen in zijn ogen heeft staan als hij hoort wat ik allemaal heb meegemaakt. En dan heb ik het niet alleen maar over wat andere mensen uit de showbizz hebben gedaan of gezegd, maar ook gewoon de pijn en het verdriet die ik überhaupt heb moeten doorstaan in het leven. Daar heeft bijna niemand weet van..."

Showbizzoorlog

Gordons boek zou een showbizzoorlog kunnen veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Jarenlange 'geheimen' over andere sterren zullen naar buiten komen, wat ongetwijfeld uitdraait op ruzie. Ook al zal hij de BN'er in kwestie regelmatig tegenkomen, weerhoudt het hem er niet van om zijn boekje open te doen... 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders