Martien Meiland heeft vrijdagavond in het televisieprogramma Jinek bekendgemaakt dat er een biografie over hem wordt gepubliceerd.

Veel meegemaakt

"Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven. Dat weten mensen helemaal niet. Mensen zien mij altijd als heel positief, maar ik heb ook een periode in mijn leven gehad die gewoon helemaal vreselijk was. Dat staat allemaal in dat boek", zei de realityster tijdens de uitzending.

De diepte in

Over welke periode in zijn leven hij spreekt, wil Meiland niet zeggen. Wel zegt hij dat die periode al even achter hem ligt. Volgens Meiland, die bekend werd door Ik Vertrek, gaat de biografie de diepte in. "Je ziet de serie (Chateau Meiland, red.) en dan denken mensen je te kennen, maar dan denk ik bij mijzelf: die kennen mij helemaal niet."

Meer tijd

Meiland heeft het boek niet zelf geschreven, maar werd benaderd door een schrijver die vorig jaar op zijn kasteel in Frankrijk was geweest. In eerste instantie sloeg hij de samenwerking af, omdat hij het toen naar eigen zeggen "toch niet wilde", maar door de coronacrisis had hij meer tijd, waarna hij toch instemde. De realityster, die vorig jaar een Gouden Televizier-Ring won met Chateau Meiland, heeft nog niet bekendgemaakt wanneer zijn biografie uitkomt.

Article continues after the ad

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.