Gordons biografie heeft veel stof doen opwaaien. Veel BN'ers zijn boos op de presentator door verhalen die in het boek staan. Marcel Langedijk, de journalist die de biografie schreef, had de kritiek wel verwacht.

Verzonnen verhalen?

Marcel en Gordon spraken in een jaar tijd twintig keer af. Het resultaat is een indrukwekkende biografie over het leven van de presentator. Het boek heeft veel mensen, waaronder Gerard Joling en John Ewbank, boos gemaakt. Zo wordt Gerard afgeschilderd als narcist en John zou met Gordon hebben gemasturbeerd en porno hebben gekeken. Zij doen Gordons verhalen af als 'onzin'. "Ik heb echt niet alles klakkeloos aangenomen wat Gordon zei," vertelt Marcel tegenover LINDAnieuws. "Het stuk over Marc van der Linden, daar stond ik ook van te kijken. Ik heb hem meerdere keren gevraagd het verhaal te vertellen, om te checken of het écht zo is. Maar Gordon bezwoer me keer op keer: 'Jongen, geloof me, dit is de waarheid, het is geen verzonnen verhaal.'"

Niet compleet

Volgens Marcel wilde Gordon gewoon graag zijn verhaal vertellen: "Want voor het geld hoeft hij het niet te doen". De journalist claimt dat er nog veel meer schokkende verhalen zijn die niet in de biografie zijn gekomen. "Het zijn wezenlijke onderdelen uit zijn leven en als hij niks hierover had gezegd, was het boek teleurstellend geweest. Niet eens álles staat in het boek," aldus Marcel.


Beeld: Edwin Smulders

Tino Martin is niet in staat op te treden. De volkszanger kampt met een keelontsteking, liet hij weten via Instagram.

Afzegging

'Ik ben helaas getroffen door een beginnende keelontsteking, daarom heb ik samen met mijn management besloten om mijn optreden van vanavond in Middenbeemster te cancelen', schreef Tino. Hij heeft goede hoop dat hij niet meer dan één concert af hoeft te gelasten. 'We vertrouwen er op dat de medicatie goed en snel zijn werk zal doen en gaan er dan ook vanuit dat het bij één afzegging zal blijven.'

Excuses

Tino, die vorige maand wederom een uitverkocht concert in de Ziggo Dome gaf, sloot zijn bericht af met excuses. 'Sorry Middenbeemster.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Ferri Somogyi

 

Waar zullen we op drinken folks?

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Froukje de Both

Robin Martens

 

😋

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Frans Bauer

 

Goeiemorgen,.... Home Sweet Home!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Pip Pellens

 

This duck is made for tanning! 🐥🦆

Een bericht gedeeld door Pip Pellens (@pippellens) op

Quinty Trustfull

 

Not complaining 😊🌞❤️ #holiday #relaxing #magazine #chill #sunnyday

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram & ANP