Gordons biografie heeft veel stof doen opwaaien. Veel BN'ers zijn boos op de presentator door verhalen die in het boek staan. Marcel Langedijk, de journalist die de biografie schreef, had de kritiek wel verwacht.

Verzonnen verhalen?

Marcel en Gordon spraken in een jaar tijd twintig keer af. Het resultaat is een indrukwekkende biografie over het leven van de presentator. Het boek heeft veel mensen, waaronder Gerard Joling en John Ewbank, boos gemaakt. Zo wordt Gerard afgeschilderd als narcist en John zou met Gordon hebben gemasturbeerd en porno hebben gekeken. Zij doen Gordons verhalen af als 'onzin'. "Ik heb echt niet alles klakkeloos aangenomen wat Gordon zei," vertelt Marcel tegenover LINDAnieuws. "Het stuk over Marc van der Linden, daar stond ik ook van te kijken. Ik heb hem meerdere keren gevraagd het verhaal te vertellen, om te checken of het écht zo is. Maar Gordon bezwoer me keer op keer: 'Jongen, geloof me, dit is de waarheid, het is geen verzonnen verhaal.'"

Niet compleet

Volgens Marcel wilde Gordon gewoon graag zijn verhaal vertellen: "Want voor het geld hoeft hij het niet te doen". De journalist claimt dat er nog veel meer schokkende verhalen zijn die niet in de biografie zijn gekomen. "Het zijn wezenlijke onderdelen uit zijn leven en als hij niks hierover had gezegd, was het boek teleurstellend geweest. Niet eens álles staat in het boek," aldus Marcel.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders