Oud-politicus en oud-journalist Henk Krol krijgt mogelijk binnenkort zijn eigen reallifesoap. Dat heeft de 70-jarige Krol woensdag bevestigd na berichtgeving van De Telegraaf.

In de krant trekt Krol een vergelijking met Villa Felderhof. In dit programma ontving Rik Felderhof in een villa aan de Cote d’Azur bekende gasten met wie hij diepe gesprekken voerde. 'Maar we geven natuurlijk wel onze eigen draai aan het concept: we gaan niet zomaar een format stelen of kopiëren.'

Bed and Breakfast

Krol stapte onlangs uit de politiek nadat hij niet in de Tweede Kamer werd herkozen. Hij gaat binnenkort een bed and breakfast in de bossen bij het Brabants Best exploiteren. Producent Fast Forward heeft hem benaderd om te kijken of dit een mooie locatie kan zijn voor een reallife-serie annex talkshow voor Krol.

Pilot opnemen

'Het is de bedoeling dat de camera gaat volgen hoe het met onze bed and breakfast gaat, en dat ik hier leuke gasten ontvang met wie ik goede gesprekken ga voeren', stelt Krol. Het is nog niet bekend bij welke omroep de nog titelloze show te zien moet zijn. 'We gaan volgende week een pilot opnemen. Ik ga onder meer zeepjes kopen voor de gasten, heel leuk.'

Article continues after the ad

Trouwen

Krol kondigde recent ook aan dat hij binnenkort met zijn grote liefde Aldo gaat trouwen. Krol was een van de pioniers die decennia lang de weg plaveide voor de openstelling van het huwelijk voor partners van hetzelfde geslacht. Onlangs was het twintig jaar geleden dat in Amsterdam de eerste gay koppels ter wereld elkaar het ja-woord konden geven.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.