Arie en Romy Boomsma wonen al een tijdje in Amsterdam met dochtertje Bobby Jo en zoontje Mozes Wolf. Maar het gezin lijkt toe aan een nieuwe stap: hun droompaleis is te koop gezet, wat betekent dat we hun kleurrijke, eclectische huis voor het eerst tot in detail kunnen bewonderen.

Bonte boel

De woning, gelegen in de prachtige plantagebuurt, wordt namelijk aangeboden op Funda, waarop je uitgebreid kunt zien hoe Romy en Arie de afgelopen jaren gewoond hebben. En dat interieur… da’s om je vingers bij af te likken. Ok, je moet niet bang zijn voor een bonte kleurenverzameling en uitgesproken meubels en accessoires, maar wauw, well done.

Pittig prijsje

Oja, de woning zelf mag er ook wezen. Dat mag ook wel voor een dikke miljoen – 1.150.000 euro – waarin dat prachtige interieur helaas, maar uiteraard niet inbegrepen is. Het pand, dat maar liefst twintig meter diep is, heeft een ruime woonkamer en een prachtige keuken (met roze tegeltjes!). Er is een eetkamer en er zijn maar liefst vier slaapkamers, waarvan Arie en Romy er één in gebruik hebben als kantoortje. De ruime badkamer beschikt over een dubbele douche én dubbele wastafel, een bad, én er is nog ruimte over voor een commode.

Wordt de stad verruild voor het buitenleven?

Waar het stel naartoe verhuist, is niet bekend, maar mogelijk vertrekken ze wel uit de hoofdstad. In september schitterden ze nog met een prachtshoot in de najaarseditie van Vogue Living. In het bijbehorende interview werd duidelijk dat Romy droomt van wonen op een boerderij. 'Met twee paarden, kippen en een moestuin. Het is tijd voor een simpel leven', een uitspraak waarmee we de verkoop van hun huidige huis eigenlijk al hadden kunnen voorspellen. Bekijk de foto's hier.

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.