Shelly Sterk heeft een roerige paar jaar achter de rug. Vorig jaar werd de presentatrice moeder van haar eerste kindje. Tegen het einde van haar zwangerschap kreeg ze te horen dat ze na haar verlof niet meer terug hoefde te komen bij werkgever Talpa. Tegelijkertijd was ze ook nog eens druk met de gigantische verbouwing van haar nieuwe droomhuis.

Nu, ruim een jaar verder, bevindt ze zich in rustiger vaarwater. Ze is weer volop aan het werk én… het huis is eíndelijk af. Op Instagram laat ze het prachtige eindresultaat met trots aan haar volgers zien.

Plavuizen en een systeemplafond

Het resultaat is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Op Instagram deelt Shelly naast foto’s van het schitterende huis nú, ook foto’s van het wanstaltige kantoorpand dat het was… En de transformatie is extreem. Van één grote ruimte, foeilelijke witte plavuizen en een systeemplafond naar een prachtig pand vol warmte, sfeer en gezelligheid.

Vele talenten

Duidelijk is dat Shelly altijd nog interieurarchitect kan worden als het presenteren niet meer bevalt. 'Van een kantoorpand met systeemplafond naar ons droomhuis. Uren, uren en uren heb ik hierover nagedacht en gefantaseerd. Want: hoe maak je het knus, uniek en ultiem woonbaar?', schrijft Shelly bij een reeks foto’s. 'De aannemer vond mijn idee om de vloer van de eerste verdieping er deels uit te slopen wel erg vreemd, maar het resultaat is precies wat we hoopten.'

Article continues after the ad

Niet de laatste keer

'Wat was dit een avontuur', schrijft de blondine trots. 'Vooraf zei Mark dat dit z’n grootste nachtmerrie was, maar gelukkig heb ik hem ervan kunnen overtuigen dat we dit ècht moesten doen (lees: zeven jaar zeuren). En ik denk dat dit niet de laatste keer is geweest', verklapt ze. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van een kantoorpand met systeemplafond naar ons droomhuis 🏡🤗 Uren, uren en uren heb ik hierover nagedacht en gefantaseerd. Want: hoe maak je het knus, uniek en ultiem woonbaar? De aannemer vond mijn idee om de vloer van de 1e verdieping er deels uit te slopen wel errrrg vreemd, maar het resultaat is precies wat we hoopten 😅 Wat was dit een avontuur. Vooraf zei Mark dat dit z’n grootste nachtmerrie was, maar gelukkig heb ik hem ervan kunnen overtuigen dat we dit ècht moesten doen (lees: 7 jaar zeuren). En ik denk dat dit niet de laatste keer is geweest. Wil je weten waar alles van is, zie dan de tags. En als je nog extra vragen hebt, komt er nu een vragenrondje in m’n stories! De before foto zie je trouwens ook 👉🏼 Wat vinden jullie van het resultaat? 😁❤️ #bestweltrots #eindelijkaf #verbouwen #kluskoninginshelly #interieur #interiordesign

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twinning = winning 😂✌🏼

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Topvakantie gehad ❤️ #ookalzijnwenualweertoeaanvakantie #elkedag6uurwakker #waswelgezellig

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.