Sabia toont hier haar nieuwe appartement voor het eerst en dat zou betekent een grote verandering voor de moeder van drie kinderen. In dezelfde wijk als ex-Bff Sylvie Meis, in de prachtige Eppendorf in Hamburg, heeft ze nu een nieuwe plek gevonden.

Kleiner

In plaats van de royale 360 vierkante meter en zeven kamers, woont ze nu met haar kinderen in een ruimte van zo ongeveer 110 vierkante meter. Maar dat lijkt de 39-jarige niet te storen. Voor haar zoon en dochters moet de verhuizing dan ook wel een hele overgang zijn, want ze delen vanaf nu een kamer.

Sylvie Meis

Maar de kinderen zullen het niet slecht hebben. Eppendorf is namelijk een van de mooiste en duurste wijken in Hamburg, waar ook ex-BFF Sylvie Meis woont. Voor haar nieuwe appartement betaalt Sabia 'slechts' rond de 2300 euro in plaats van de 9000 euro die ze eerst moest neertellen. Ze vertelt aan de Hamburger Morgenpost: 'Ik heb een leven achter me gelaten. Ik maak met een kinderen een nieuwe start en ik ben erg blij'.

Article continues after the ad

Bekijk hier de nieuwe woning van Sabia.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Ok-magazin & Bild | Beeld: Peter Smulders