Eind maart trokken Maxime en Leroy in hun nieuwe stulpje in Noordwijk. In de realityserie Chateau Meiland is de verhuizing nog wel aanbod gekomen, maar hoe het huisje er nu uiteindelijk uitziet wist nog niemand. Daarom besloot Maxime een home tour te filmen en al haar fans een kijkje binnenin hun huis te geven. 

Home tour Maxime Meiland

'Hai jongens, nou welkom' zegt een opgewonden Maxime als ze de deur open doet van haar nieuwe huisje. 'Ik heb onwijs veel vragen gekregen hoe wij nou wonen in Noordwijk, dus ik dacht laten we even een hometour doen. Want het is ook nog niet in de uitzending geweest.'

Article continues after the ad

Nieuw huis

Na het intro loop je in bijna 8 minuten samen met Maxime en dochter Claire door het nieuwe huis heen. Zelfs de twee badkamers en de enorme inloopkast worden niet overgeslagen. Vriend Leroy - die cameraman is - filmt natuurlijk de home tour. Kleine Claire laat vooral de twee katten en haar eigen kamer zien. 

Claire steelt de show

Het gezin krijgt dan ook veel complimenten. 'Prachtig huis, veel geluk daar!' en 'Wat een super leuk filmpje, mooi huis' wordt er onder ander onder de video achtergelaten. Ook vinden volgers Claire heel schattig als ze elke kamer in huis wil laten zien.

De tekst gaat verder onder de video. 

Flinke babybuik

Wat ook opvalt in de video is de flinke babybuik van Maxime. De buik van de blondine is behoorlijk aan het groeien en dat valt op. Eerder vandaag deelde ze via haar Instagram Stories als een mooie zwangere foto.

Gezinsuitbreiding

Het nieuwe huis in Noordwijk komt als geroepen aangezien er gezinsuitbreiding aankomt. Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy’, zei ze eerder tegen Story. ‘Hij is de vader van mijn kind.’

Beschuit met roze muisjes

Het geslacht van de baby werd in Chateau Meiland bekend gemaakt. In de aflevering sneden Maxime en haar vriend een taart aan waar de kleur van de vulling verraadt of ze een jongen of meisje krijgen. Martien, Erica, Montana, Dirk en Claire waren ook bij het moment suprême aanwezig. De vulling was roze gekleurd: Maxime en Leroy krijgen een meisje.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Maxime Meiland, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.