Jennifer Lopez en haar verloofde Alex Rodriguez hebben genoeg huizen. Toch schafte het stel onlangs nóg een stulpje aan. Echter, niet om er zelf in te gaan wonen.

Genoeg huizen

Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) zitten er zeer warmpjes bij. De zangeres en voormalig honkbalprof bezitten een landgoed in Bel Air, een penthouse in Manhattan, een landgoed in The Hamptons én een strandhuis in Malibu. Woongenot genoeg dus voor het verloofde stel en hun kinderen. Jennifer heeft een twaalfjarige tweeling – zoon Maximilian en dochter Emme – die ze kreeg met singer-songwriter Marc Anthony. En Alex zorgt deels voor dochters Natasha (15) en Ella (12), die werden geboren tijdens zijn huwelijk met Cynthia Scurtis.

Article continues after the ad

Zacht huurprijsje

Hoewel Jennifer en Alex voldoende huizen hebben, kochten ze onlangs nog een stulpje in Encino, een voorstad van Los Angeles. Normaal gesproken betalen Jennifer en Alex vele miljoenen voor een onderkomen, maar voor hun nieuwste aanwinst – die wordt omschreven als een ‘klein maar fijn huis’ – hoefden zij ‘slechts’ 1,2 miljoen euro neer te tellen. Naar verluidt gaan Jennifer en Alex het niet zelf bewonen. Zij bezitten immers al een weelderig landgoed in het nabijgelegen Bel Air. Zij zouden het hebben aangeschaft als investering en het voor een zacht prijsje willen verhuren aan een familielid.

Beeld: Peter Smulders, IMP Features

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.