Lil' Kleine miljoenenhuis

Jorik Scholten, oftewel Lil' Kleine, houdt er wel van om flink wat geld uit te geven. Dat blijkt ook maar weer uit het feit dat hij zijn appartement aan de Amsterdamse Kerkstraat ingeruild heeft voor een miljoenenstulpje aan de Prinsengracht. 

Luxe

De rapper heeft volgens Shownieuws een zeer luxe, dubbel benedenhuis gekocht in het hartje van Amsterdam. Het huis stond te koop voor iets meer dan 2,5 miljoen euro. Maar daarvoor krijgt hij wel een woning met gouden kranen, een marmeren kookeiland, een thuisbioscoop, sauna, fitnessruimte en parkeergarage.

Article continues after the ad

Bovendien zijn er zes slaapkamers, dus er is straks ook genoeg ruimte voor de 'kleine' van Jorik en zijn verloofde Jaimie Vaes.

Kerkstraat

Jorik kocht zijn oude stulpje in 2017, toen er nog 995.000 euro voor werd gevraagd. Momenteel doet hij 'm in de verkoop voor bijna een ton minder, namelijk 899.000 euro. Volgens één van de 'bijzonderheden' op Funda zou hij nooit in zijn vorige huis gewoond hebben, maar dat zou raar zijn, aangezien Chantal Janzen in 2017 nog bij de rapper bleef slapen voor haar programma.

Prinsengracht

Zijn allernieuwste stulpje is volgens Quote een stuk chiquer en dichter bij zijn patatzaak en feestcafé. Hier een paar foto's.

We snappen dat je nu natuurlijk wel nieuwsgierig bent geworden, dus voor een overzicht van alle foto's kun je een kijkje nemen op Funda.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Quote | Beeld: Peter Smulders, Funda